REZERVIŠI SADA

xenios Anastasia Resort & Spa

SADRŽAJI

HOTELSKI SADRŽAJI I USLUGE

Xenios Anastasia Resort & SPA nudi širok spektar usluga za svakog gosta! Uživajte u sportskim aktivnostima, zabavnim programima, SPA i konferencijskim mogućnostima. Orijentisani prema porodičnom odmoru, vodimo računa o svim našim gostima nezavisno od godišta ili statusa. Ako planirate romantični odmor ili poslovni put, sigurno nećete biti razočarani ako izaberete Anastasia Resort & SPA.
Činimo najbolje da naši gosti budu zadovoljni!

• Recepcija koja radi non-stop
• Poslovni centar
• Doručak u sobi

ROMANTIČNE VEČERE

REZERVIŠITE SVOJU PRIVATNU VEČERU U XENIOS ANASTASIA RESORT&SPA

Uživajte u večeri sa zalaskom sunca, za posebno dekorisanim stolom, cvećem i svećama. Proslavite romantične trenutke uživajući u specijalnom meniju, i usluge na najvišem nivou.

Sjajna lokacija u hotelskim maslinjacima, dopunjena tendama na plaži koje gledaju na plavetnilo mora. Nema potrebe da izlazite u bučne restorane, nadajući se večeri sa svećama i privatnosti. Naš šef će Vam ponuditi veliki izbor sveže pripremljenih specijaliteta, koristeći isključivo lokalne proizvode. Lični meni dostupan za svaki ukus.
Napravite zahtev za meni i cenovnik.

RESTORAN

DORUČAK
Dobar dan započinje dobim jutrom. Počnite svoj dan bogatim doručkom  izmedju 7:00 i 10:15. U slućaju ranog odlaska, molimo obavestite recepciju da biste imali spreman linch paket rano ujutru. Rani doručak od 06.30

RUČAK
Možete uživati  u nekom od obroka bogatog švedskog stola u glavnom restoranu Elia od 12:30 do 14:00. U isto vreme nudimo i a la cart meni koji se služi u baru na bazenu svakog dana od 12:00 till 15:00.

VEČERA
Šef našeg hotela priprema sjajna jela na bazi švedskog stolau Elia restoranu. Večera se servira od 19:30 do 21:30. The Chef of our hotel has prepared exquisite dishes in buffet
style in Elia Restaurant.  Dinner is served from 19:30 until 21:30. Gourmet jela u pratnji finog izbora domaćih vina će vas zadiviti.

BAZEN I PLAŽA

BAR NA BAZENU
Prepustite se letnjem povetarcu u oblasti bara na bazenu, i dozvolite čulima da uživaju u magičnim bojama mora i planina, posluženi hladnim pićima,koktelima i grickalicama.Od  9:00-01:00.

PEŠKIRI
Molimo, nemojte koristiti peškire iz sobe na plaži, iz higijenskih razloga. Obezbedjeni su peškiri za plažu u delu SPA, sa depoyitom od 10eur. Peškire možete menjati svakog drugog dana. Na dan odlaska,kad ih vratite, biće vam vraćen i depozit.

PLAŽA
Ležaljke I suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela

ŠATOR NA PLAŽI
Vaše jedinstveno privatno skrovište na samoj obali mora, savršen za četiri osobe i nezaboravan odmor na plaži. Gosti naših Deluxe suita će imati po jedan šator na plaži, uključen u cenu sobe, u predivnom vrtu hotela.
Provedite dane odmora na obali mora, u senci tende i uživajte u pogledu na talase i pejzaž.
Gosti ostalih tipova soba će imati mogućnost da iznajme iste za 20 eur na dan.

spa/gym

Specijalno dizajnirano područje sa modernim spravama za vežbanje su vam na raspolaganju. Takodje, topli đakuzi, sauna, hamam (tursko kupatilo), masaža, salon lepote su na raspolaganju da obezbede nezaboravno iskustvo wellnesa i opuštanja.

KIDS DECA

Xenios Anastasia Resort & SPA pruža mogućnosti za najmladje goste i njihove roditelje. Znamo, ako se deca zabavljaju roditelji su opušteni!

• dečiji animacioni program
• Mini klub (za decu od 4 do 12 years old)
• usluga lekara 24h*
• usluga čuvanja dece*
• praonica (2 eur za jedan komad garderobe)