REZERVIŠI SADA

xenios Anastasia Resort & Spa

SPECIAL   OFFERS

SOBE & SUITES

SMEŠTAJ NA PRVI POGLED

Xenios Anastasia Resort & SPA je stilizovano mesto sa sjajnim pogledom na plavo more, zeleni vrt ili bazen, elegantan smeštaj, usluga u sobi, kao i posebne pogodnosti, biće zanimljive za vaš odmor.
Sve sobe su opremljene mermernim kupatilom, kvalitetnom posteljinom, wi fi pristup internetu (besplatno), sef, fen, plazma TV, satelitska TV,telefon, AC, frižider, mini bar sa domaćim bezalkoholnim pićima, vino,pivo i voda (dopunjava se svakog dana za goste na usluzi All Inclusive), balkon ili terasa.
Za velike srećne porodice  
Odličan porodični smeštaj (do 6 osoba - 52m2) i mogućnost povezanih soba će omogućiti udoban boravak svakog člana porodice.

DELUXe suite

Veličina sobe:
48 sq. m.
Kapacitet:

Deluxe Suite sa sjajnim pogledom se predlaže za luksuzni smeštaj i romantični odmor. Prostrani deluxe suite se sastoji iz spavaće sobe sa king size krevetom, i udobnog dnevnog boravka. Sobe su nežnih priordnih boja, nameštene u klasičnom stilu. Prostrana terasa koja gleda na more, opemljena ležaljkama, biće vaše omiljeno mesto tokom boravka, gde možete da se opustite i uživate u privilegiji Excellence Cluba. Gosti deluxe suite mogu doručkovati u svojoj luksuznoj sobi ili na privatnoj terasi. Sve suite imaju pogled na more, kingsize krevet, zasebnu terasu, bade mantile i papuče.
Jedan šator na plaži je obezbedjen za goste Deluxe suita, za sve vreme boravka, besplatno.

BOOK NOW

JUNIOR suite

Veličina sobe:
35 sq. m.
Kapacitet:

Junior Suite su smeštene u prizemlju sa terasom koja izlazi na vrt i gleda na more. Nudi prostor i lakoću kretanja za decu, dok roditelji uživaju u egzotičnim koktelima ili grčkom vinu, na terasi sobe.

BOOK NOW

SUPERIOR Room

Veličina sobe:
‍26 sq. m.
Kapacitet:

Moderne sobe sa maximium 4 osobe koje smešta, ima dupli krevet i udobnu sofu. Zbog odličnog dizajna sobe, porodice sa detetom će biti lako i udobno smeštene.

BOOK NOW

double room

Veličina sobe:
‍26 sq. m.
Kapacitet:

Moderne sobe sa kapacitetom max 3 osobe za udoban smeštaj. Za romantične parove soba sa pogleodm na more će biti idealan izbor. Sobe sa pogledom na planinu, gledaju na borove šume Halkidikija.

BOOK NOW

double room
Limited view

Veličina sobe:
26 sq. m.
Kapacitet:

Nove moderne sobe visokog standarda sagradjene 2015. godine. Ove sobe imaju lepe terase, sa ograničenim pogledom na planinu. Nalaze se u niskom prizemlju. Predstavljaju odličan izbor za ekonomičan odmor u hotelu sa pet zvezda.

BOOK NOW